Mindset coaching

Is het verhaal dat jij jezelf vertelt de absolute waarheid? Of is er een stemmetje dat zegt: “Jij kan dit niet! Doe niet, want dat is gevaarlijk!” En houden die waarheid en dat rookgordijn je tegen bij het werken aan een gezond lijf? Heb je daarom nog steeds last van die overtollige kilo’s?

Misschien vertel je jezelf wel dat je niet mag afvallen, omdat je de aandacht niet wil? Misschien ben je zelfs wel bang dat het weer niet lukt en dat je erachter komt dat jij echt niet kunt sporten of afvallen? Misschien zelfs wel dat je het niet waard bent om af te vallen of gezond en fit te zijn?

De laatste tijd liep ik vaak tegen dezelfde dingen aan in mijn leven. Bijvoorbeeld dat ik niet begreep waarom mensen dingen deden of lieten die ze naar mijn mening wel hadden moeten doen. Erwin liet me inzien dat mijn verwachtingen van mensen pas kunnen worden waargemaakt als ik aangeef wat ik van ze verwacht.

En dit is slechts een klein onderdeel waar Erwin mij op heeft gecoacht. Ik ben heel blij met zijn coaching en kan het iedereen aanraden.

Martha

|

Positief denken!

Een nieuwe mindset is leuk, maar blijft niet plakken als de kern niet wordt aangepakt.

Dan wordt het tijd dat je eens gaat kijken naar hoe jij jezelf ziet. Naar de waarheden die je jezelf vertelt. Zijn die wel waar?

Samen kijken we naar jouw verhalen en die gaan we ombuigen naar verhalen die je positief naar jezelf leren kijken. Ik luister naar je verhaal en prik door de aannames en de smoesjes heen. Zo help ik je om de stappen te zetten die je nodig hebt om het volgende niveau te bereiken in je leven en werk.

Ben jij iemand die zichzelf verhalen vertelt en daar klaar mee is? Die niet meer wil luisteren naar het kleine stemmetje in je achterhoofd dat zegt dat je dingen niet moet doen of kan? Wil jij de volgende stap zetten en de kracht hebben om gewoon zelf de keuzes te maken die je wil?

Ik begeleid je naar een krachtige versie van jezelf met een sterke mindset zodat je onbevreesd je eigen keuzes kan maken die je brengen waar je wil. Als jij het commitment kunt opbrengen om die stappen te maken die je nodig hebt, als je het jezelf waard vindt om in te investeren, om het beste uit jezelf te halen, dan is mijn coaching iets voor jou.

Ben je geïnteresseerd om samen te werken, bekijk dan wat ik jou te bieden heb!

 

Ik ben eraan begonnen, omdat ik niet tevreden was met hoe ik eruit zag. Sinds mijn start ben ik redelijk wat kilo's afgevallen, maar het belangrijkste vind ik dat ik steeds gelukkiger wordt van wat ik zie in de spiegel. Dat gevoel uit zich weer in mijn gedrag waardoor ik beter door het leven ga.

De trainingen die ik volg zijn niet te vergelijken met hoe ik zelf sport. Onder andere omdat ik qua training geen kennis heb van wat effectief is en hoe je een training samen stelt. Maar ook dat je grenzen steeds worden verlegd, je kan meer dan je denkt. Met Erwin train ik effectiever, maar leer ik ook hoe ik mezelf moet trainen en consequent kan blijven. Op deze wijze kan ik de stap nemen om uit eindelijk mijn eigen stok achter de deur te zijn.

Manuela

Dit is niet voor jou als je

Q

Geen commitment kunt opbrengen

Q

Niets wil veranderen

Q

Geen beter leven wil

$

Een nieuwe mindset

Bekijk hier mijn presentatie over Transformatie.

"

Een nieuwe mindset

Bekijk hier mijn presentatie over Transformatie.

Ik heb meerdere afvalpogingen, diëten, shakes etc. gevolgd waar het de 1e weken eraf vliegt, maar de weken erop ook weer aanvliegt.

Kim Sheriff viel af door coaching op haar mindset en personal trainingVan alles heb ik geprobeerd maar telkens was ik na een tijdje weer terug bij af. In 2017 heb ik een lieve mooie gezonde zoon op de wereld gezet, toen kwam het besef dit niet de levensstijl is die ik wilde. Ik wil niet door mijn overgewicht dingen moeten laten die ik leuk zou vinden om met mijn zoontje te doen. Ik had die stok achter de deur nodig. Zo doende dat ik bij Erwin aan de deur heb geklopt, bij hem heb ik geleerd dat ik mijn mindset moet aanpassen en hoe ik dat doe. Kijken op langere termijn; ‘Als ik deze traktatie, deze reep chocolade of bak chips nu laat staan heb ik daar op de langere termijn veel meer plezier van.’
Door het sporten en de coaching sessies ben ik in totaal ongeveer 20 kilo afgevallen, ontzettend blij en trots! Op naar de rest!

Kim Sheriff

Na jaren van wisselende diëten en sportscholen, ben ik in 2017 met 1 op 1 coaching bij Erwin gestart.

Geen excuses en smoesjes meer en dit samen met de juiste voedingsadviezen ga je snel resultaat zien.
Maar het belangrijkste is dat Erwin je weer op het rechte pad zet na een gezellig weekend of vakantie. (en die komen er genoeg) Hij leert hier mee om te gaan, zodat je snel weer de balans heb terug gevonden.

Je raak je kilo’s kwijt en zit beter in je vel, ook de conditie gaat met sprongen voor uit. Nu hij zijn eigen ruimte heeft gevonden is de cirkel rond.

Charles

2 jaar geleden kwam ik bij Erwin terecht. Sinds ik met Erwin train ben ik veel fitter, loop ik weer hard en heb ik geen last van stress meer.

Ook ben ik bijna 6 kilo afgevallen en de nodige centimeters kwijt geraakt en dat is alleen maar begin omdat ik met hem verder wil treinen. Dit komt naast het sporten ook door een gezond eetpatroon waar mijn coach mij heel goed in geadviseerd en begeleid heeft. Ik ben heel erg tevreden.

Aga

Ik heb bij Erwin naar alle tevredenheid vier maanden een programma van sporten, coaching /voedingsadvies gevolgd.

Erwin geeft goed advies, en is geduldig. Je moet het zelf doen, hij is de “stok”achter de deur. Een aanrader!

Yvonne

Is een van deze dingen op jou van toepassing?

N

Jij bent gedreven

N

Je hebt een waakvlam die je wil aanwakkeren tot een vuur

N

Je wil blijvend afvallen door te trainen

N

Je wil je lichaam en jezelf als persoon sterker maken