Small group Personal Training of 1 op 1 Personal Training

Bij Roodenburg Sport en Coaching kun je kiezen uit twee soorten Personal Training. Je kan kiezen voor 1 op 1 Personal Training of je aansluiten in de Small Group PT, waarbij je meedraait in de trainingen van max 3 personen.

Small Group Training met maximaal 3 personen

Je kan je aansluiten bij de Small Group Training. In een kleine groep daag jij jezelf uit met je eigen doel. Dat kan fysiek zijn – afvallen, uithoudingsvermogen of spieropbouw – of mentaal – mindset, doorzettingsvermogen of valkuilen leren herkennen en overwinnen.

Het niveau is wisselend: zowel mensen die al wat langer sporten als mensen waarvoor het doel verder weg is, kunnen een groepje vormen. In de basis wil iedereen vooral fit en gezond zijn met een sterk lichaam. De lessen zijn erop gericht om een sterk lichaam, betere conditie en een atletisch uiterlijk te krijgen. De oefeningen worden aangepast aan jouw niveau.

Personal Training

Met 1 op 1 training gaan we samen aan de slag om je doelen te bereiken. Lukt het je niet om blijvend af te vallen op een betaalbare no-nonsense manier? Met persoonlijke begeleiding op het gebied van sport en voeding leer je je valkuilen kennen, je obstakels overwinnen en verleggen we je grenzen. We werken op deze manier aan jouw doelen zodat bewegen weer leuk wordt en je iedere keer weer een stap verder komt en meer gaat bereiken!

Iedereen kan een gezond en fit lichaam bereiken

Je krijgt sneller resultaat doordat de personal trainer je valkuilen kent, je grenzen verlegt, je blijft motiveren en je een andere manier van denken aanleert.

De voordelen van Personal Training

N

Training en voedingsadvies op maat

N

Sneller resultaat

N

Variatie en uitdaging

N

Deskundige begeleiding

N

Persoonlijke aandacht

N

Je leert omgaan met jouw valkuilen

N

Stok achter de deur, afspraak is afspraak

N

Verleg jouw grenzen

N

Doelgericht trainen

N

Een sterk en fit lichaam met een gezonde levensstijl